Politica de Confidențialitate

Politica de confidențialitate privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal ale tuturor persoanelor cu care interacționăm sunt foarte importante pentru noi. De aceea, ne asigurăm să fie prelucrate în conformitate cu dispozițiile legale și în maximă securitate.În continuare vei găsi informații care au scopul de a te ajuta să înțelegi modul în care colectam datele cu caracter personal, cum le folosim, ce facem ca să le păstram în siguranța și care este nivelul tău de control în relație cu datele tale cu caracter personal.

Cine suntem și cum ne poți contacta

PFA OTEL D. ANA – MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA, ESTETICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA, CUI 38784177Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email: [email protected], 0742689450. Sediul social al companiei se găsește la adresa Str. Crizantemelor 15, Florești, jud.Cluj, România.

Ce date prelucrăm și în ce scop

Datele cu caracter personal pe care ți le solicităm sau le colectăm doar atunci când sunt oferite în mod voluntar, pot fi: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, județ sau număr de telefon.Tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

  • Adresa de e-mail: pentru a lua legătura cu tine în vederea programării unei consultații sau pentru a-ți trimite articole și informații cu caracter promoțional sau informativ despre serviciile oferite.
  • Prenumele și numele: pentru a efectua programarea solicitată sau pentru a personaliza email-urile trimise către tine
  • Numărul de telefon: pentru a te putea contacta, în scopul programării la consultație sau în vederea serviciul prestat
  • Localitate/Județ: pentru a lua legătura cu tine în vederea programării unei consultații la o clinică din orașul tău (Cluj Napoca sau Baia-Mare) sau pentru a-ți putea trimite recomandări personalizate (pe orașul tău).

Scopurile folosirii acestor date sunt:

  • programare la consultații pentru serviciile oferite, contactare în vederea prestării serviciilor solicitate
  • ocazional, realizare de activități de promovare a serviciilor oferite

Ce trebuie să aibă în vedere persoanele care ne furnizează datele si nu au împlinit vârsta de 18 ani?

PFA OTEL D. ANA – MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA, ESTETICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVAL se adresează, în primul rând, persoanelor care au împlinit 18 ani. Te rugăm să nu completezi datele tale cu caracter personal în formularele puse la dispoziție dacă ești minor și nu ai acordul părinților/reprezentanților tăi legali în acest sens.

Destinatarii datelor – Cum și cine are acces la aceste date

Pentru funcționarea eficientă a platformelor, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi precum Facebook sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate, cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în acest regulament şi să asigure protecţia drepturilor.În cazul în care ne solicitați ca datele cu caracter personal (pe care ni le-ați oferit) să fie șterse, acestea vor fi șterse de îndată ce primim solicitarea ta pe adresa: ana.oț[email protected] prelucrările de date în baza consimțământului, vom păstra datele tale până când îți vei retrage consimțământul. Poți face oricând acest lucru trimițând un e-mail la adresa ana.oț[email protected]

Drepturile tale în relație cu datele pe care ni le-ai pus la dispoziție

Pentru ca ne-ai acordat consimțământul, te informăm că ai urmatoarele drepturi, pe care le poți exercita oricând trimițând un email la adresa ana.oț[email protected] de acces – ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că se prelucrează sau nu date tale cu caracter personal; totodată, poți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării;Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obține rectificarea a datelor tale cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete pe care ni le-ai oferit;Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – ai dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal pe care ni le-ai oferit;Dreptul la restricționarea prelucrării – ai dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal pentru o anumită perioadă de timp solicitată;Dreptul la portabilitatea datelor– ai dreptul de a primi datele tale într-un format structurat și ai dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator;Dreptul la opoziție – ai dreptul de a te opune anumitor prelucrari ale datelor cu caracter personal ce te privesc, cum ar fi prelucrarea în scopul de a primi mesaje publicitare.Dreptul de a depune o plângere – ai dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și justiției privind prelucrarea datelor tale cu caracter personal;Dreptul de a-ți retrage consimțământul – poți în orice moment să ne soliciți retragerea consințământului de prelucrare a datelor tale.Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor de mai sus, ne poți contacta la adresa de e-mail ana.oț[email protected]ăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de PFA OTEL D. ANA – MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE PLASTICA, ESTETICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVAL conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Call Now ButtonClick pentru apel telefonic
Salut! Sunt dr. Ana Oțel. Cu ce te pot ajuta?